Jó időben a kerthelységben fogadjunk a vendégeket, míg rossz időben és téli időszakban a búbos kemencével fűtött belső helységben tálalunk. Szállóvendégeinket igényünk szerint akár teljes ellátással is kiszolgáljuk, míg a csak étkezni betérőket téli és nyári időszakos nyitvatartásunk szerint fogadunk. Előzetes asztalfoglalás esetén biztosan vendégül tudjuk látni és akár a meghirdetett nyitvatartási időn kívül is rendelkezésre állunk. Asztal kapacitásunkat a minőség megtartása miatt nem bővítjük.

Konyhánkban mi, a házigazdák főzünk és ételeink miatt is sok visszatérő vendéget üdvözölhetünk! Házi kenyerünk, pizzánk, sült kacsánk, tócsink és házi szörpjeink is elismerést váltanak ki vendégeinkből. 

Vegetáriánusok kérését is teljesítjük. Az ételeink elkészítésénél fontos szempont, hogy kerüljük az egészségtelen fűszersókat, Na-glutamát tartalmú ételízesítőket. Konyhasót csak a magyar szabványnak megfelelőt használjuk. Kertünkben termett fűszereket zölden vagy szárítva használjuk.

Telefonon lehet rendelni pizzáinkból, melyet szabad kapacitásunk esetén időpontra megsütünk és akár  dobozban elvihető.

Csak magas minőségű, eredeti olasz Musetti kávét szolgálunk fel, mely mindenkinek nagyon ízlik. Kapucsínó, forrócsokoládé, tejeskávé és presszó kávé közül lehet választani.

A környék híres borairól, ezért több helyi pincészet borait is kínáljuk. Például Pálosi János borász alkotásait. Ő az édesapjától örökölte a szőlőföldet a Csobánc-hegyen. Orvos vendégeink szerint nagyon egészséges a nap két deci, jó minőségű vörösbor elfogyasztása, de a nyári hőségben az egyik legjobb szomjoltó a gyöngyöző hosszúlépés vagy kisfröcss!

Ételeinket és italainkat az Ön Egészségére kínáljuk!

 

Kővágó Panzió Kővágóörs - Konyhánk, ételeink Kővágó Panzió Kővágóörs - Konyhánk, ételeink